Åbningstider:

​Mandag 8-17

Tirsdag 9-17

Onsdag 8-17

torsdag 9-19

fredag 9-19

lørdag 8-12 

Om LS Coiffure

Hos LS Coiffure er vi tre professionelle frisører med en stor passion for frisørfaget, hvorfor vi til hver en tid holder os ajour med de nyeste trends og teknikker via blandt andet kurser i ind- og udland.

Vi glæder os hver dag over at give kunderne gode oplevelser i en afslappet atmosfære. Vi har skabt en salon, hvor du kan slappe af med kaffe, te, latte eller vand og bladre i alverdens magasiner og blade, mens vi tager os af din frisure.

Vores kundekreds er bred, hvilket skaber liv i salonen. Vores kunder kommer gerne helt fra både Sjælland og Jylland og udnytter deres besøg i Odense til også lige at få ordnet håret.​

Kreative løsninger, hvis du ønsker det!

Når der skal ske noget nyt, står vi klar til at rådgive om, hvad der vil matche din stil og din personlighed.

Vi sørger altid for at skabe en helhed, der lever op til dine forventninger. Og vi rådgiver naturligvis om, hvordan du bedst muligt passer dit hår og din nye frisure i dagligdagen.

De lækreste hårprodukter til hjemmebrug

LS Coiffure har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til håret, så du også kan få en følelse af nydelse og velvære, når du skal pleje håret hjemme.

Vi forhandler ligeledes hudvenlige produkter fra Alterna. Serien hedder Bamboo og er økologisk - udviklet med omtanke for miljøet.

​Vi tilbyder 30 % i studierabat.

"Vi er altid friske på at give den bedste service og rådgivning til dig omkring dit hår, men også valg af produkter"

- Indehaver Sanne B. Hansen

​Firmainformation

LS Coiffure

CVR: 17688278

adresseinformation

Vesterbro 90, 5000 Odense C

Find vej med Google map

kontaktinformation

Telefon:
6612 2​
309